Modele flokesh kacurrela per mbremje

Filloni vitin e RI si Person plotësisht i ri. Bëhuni e guximshme Dhe Mos u brengosni. Flokët Edhe ashtu rriten, ndërkaq ngjyrën Gjithmonë Mund ta ndryshoni. Në célébrer që flokët tuaj janě tërësisht të thatë, merrni tuf flokësh nga 5cm te gjera dhe aplikoni llak ne to. Pasi flokët janě ftohur, vareni kokën pas dhe hiqni karficat. Kaloni gishtat nëpër kaçurrela për t`i shpupuritur por lërini Pak më të rregullta nga çdo donit t`i kishit. Sado që të parapërgatiteni, kaçurrelat do të bien Pak gjithsesi, prandaj është më mirë që të jenë Pak më të rregullta në fillim që të bien më pas. Shtrirja e ballukeve të gjata nëpërmjet gjilpërës çka do që të zgjidhni, – Happy i parë janě flokët të shëndetshëm dhe të kuruar. Për t`u dukur thjeshtë dhe bukur, në këtë Video gjeni IDE si TI bëni ATO, transmeton Indeksonline.

Erblin Xërxa Stilist “Studio volume”, Prishtinë Tél. 044 944 447 Merrni një Sasi shkume në masën e një Topi tenisi dhe aplikojeni në flokë Pak të Lagour ose të thatë nga rrënjët Tek majat. Kush e di, MBase frizurën e krisur që do ta provoni për vitin e RI është MU AJO të cilën kaherë e keni dëshiruar. Këto janě DISA frizura që Mund TI bëni Edhe Vet Fare lehtë, PA pasur nevojë të paguani ndokë. /Indeksonline/flokët kaçurrel janě particulier të vështirë për t`u trajtuar, sepse nga Natyra janě më delikatë se flokët e drejtë. Duhet të keni parasysh shumë gjëra nëse dëshironi të keni flokë të bukur, dhe me onde natyrale. Pasi t`i keni bërë flokët me mashë APO pajisje tjetër, është e rëndësishme që t`i kapni ATO me karfica. Nëse i lëshoni menjëherë në célébrer që ATO janě Ende të nxehta, atëherë do të bien shumë shpejt. Mund t`i mbani me karfica 5 minuta ose Edhe 15 nëse keni kohë. Pasi keni përfunduar me siguri do t`i drejtoheni llakut sëirish por profesionistët sugjerojnë në vend të TIJ, një sprej për teksturë sepse polimeret e llakut tentojnë ta rëndojnë flokun Duke bërë që kaçurrelat të bien më shpejt. /Telegrafi/me balluke qëllimisht të rrafshëta dhe kaçurrela gërshet i shtrembër “Bisht peshku”, i mbështjellë përreth kokës më poshtë janě DISA sugjerime për t`i bërë kaçurrelat tuaja të përsosura.